Set SQE

Home » Portfolio Items » Set SQE

Skema SQE SQE

 

SET SQE

Jane pompa zhytese me aksesore te plote qe perdoren per puse 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 1-9 m3 /h
•Lartësia: max: 230 m
•Temp Lengut : 0-40 ° C
•Instalimi thellësi: max. 150 m.
Aplikime
• Sistemet e furnizimit të ujit në familje (pus)
• Furnizim nëntokësor të ujësjellësit te vogel
• Ujitja në hortikulturë dhe ne bujqësi
• Aplikime per ferma te vogla
• Aplikime industriale
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Integruar me mbrojtje ndaj punes ne te thate (sensor)
• Mbrojtja nga mbingarkesa e kerkeses per furnizim dhe nga mbi temperatura
• Seti perfshin panel kontrolli
• Mbrojtje nga tensioni dhe grushtet hidraulike (ena e zgjerimit)
• Efikasitet të lartë