Pomp Dozimi DMH

Home » Portfolio Items » Pomp Dozimi DMH

DMH

 

Dozimi DMH

Të dhenat

Prurja max: 1,500 l/h
Presion max: 200 bar
Likuid temp. max: 90 °C.
Applications
• Industri
• Alikacionet e renda
• Industrit e letres
• Termocentralet
• Trajtim i ujit industrial dhe te ndotur
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Dizenjuar për operacione të veshtira
• Në dispozicion me miratimin ATEX
• Frekuenca e kontrolluar ne motor.
• Diafragmë Full PTFE.
• Në dispozicion me 675 miratim API