Multilift MSS

Home » Portfolio Items » Multilift MSS

Multilift MSS

Multilift MSS

 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 10 l/s (36 m3 /h),
•Lartesia max: 11.5 m
•Temp Likuid: 0-40 ° C
•Shkarkimi diam: DN 80 deri DN 100
Aplikime
• Një/disa familje
• Shtepi pushimi
• Restorante
• Hotele
• Sistemet e gropave septike
• Sistemet filtrim.
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Mbrojtje termike
• Sistem grires
• Monitorim i sistemit
• Pompim i grimcave deri në 40 mm
• Tank volum 44 litra
• Single pompe
• Modeli helikave VORTEX
• Lidhja fleksibile me tub
• Panel kontroli LC
• Sensor alarmi
• Kosto te ulet operimi
• Përzgjedhja e rivendosjes automatik-alarm
• Përzgjedhja midis niveleve të ndryshme të fillimit
• Startimi max eshte 60 here ne nje ore
• Startim pompe ne nivel 180-250mm