Multi BOX B CC

Home » Portfolio Items » Multi BOX B CC

Multi Box BCC

 

Multi Box B CC

Të dhëna teknike
• Prurja 14 m3/h
• Lartesia max: 9 m
• Kutia 520×500 mm
• Tubi: 15m
• Temp. e lëngshme .: -10-40 ° C
• Instalimi ne thellësi max: 10 m.
Aplikime
• Kullimi i bodrumeve të përmbytura
• Pompim i ujërave të bard të garazheve
• Zbrazjes se pishinave dhe gërmime arkeologjike
• Zbrazjes se puseve
• Zbrazjes së tankeve dhe rezervuarëve.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Instalimi i thjeshte