Mixer AFG

Home » Portfolio Items » Mixer AFG

 

 

AFGMixer AFG

 

 

Mixer AFG

Të dhëna teknike
• Temp Likuid .: 5-40 ° C
• Vlera e pH: 4-10
• Axial rras: 160-6632 N
• Max. viskozitet: 500 MPas
• Max. Dendësia: 1060 kg/m3
• Thellësia Max: 20 m
• Diametëri: 180-2600 mm
• Shpejtësia e rrotullimit (frekuenca): 22-400 min-1.
Aplikime
• Sistemet e trajtimit të ujërave të zeza komunale
• Proceset Industriale
• Sistemet e trajtimit të llumit
• Bujqësia
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Gamë të gjerë të aksesorëve fleksibël të instalimit
• Lehtë për të ruajtur dhe shërbim pa përdorimin e mjeteve të posaçme
• Sensor elektronike rrjedhje në kuti
• Vula dhe boshti te mbrojtur nga materiale gërryes