Kit Lidhje

Home » Portfolio Items » Kit Lidhje

Auto-Coupling kit

 

Kit lidhje

Të Dhenat
•DN : 40-600 (mm)
•Likuid temp: max. 120 °C
•Presioni max. 16 bar.
Aplikacione
• Sistemet e pompimit te ujrave te ndotur
• Sistemet e pompimit te ujrave te bardha
• Agrikulture
• Industrial sistem.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Pozicion optimal i pompes
• Kit ideal per qendrimin dhe perdorimin e pompes