geoTHERM plus VWS

Home » Portfolio Items » geoTHERM plus VWS

geoTHERM plus VWS

 

Pompa nxehtësie gjeotermale/ujë, me depozitë të integruar për ujin e ngrohtë sanitar
–  Energjia e akumuluar nga sipërfaqja e panelit diellor ose nga sonda e zhytur.
–  Trup pune R  407  C.
–  Teknologji me performancë të lartë energjie të koeficientit „COP”.
–  Niveli i ulët i zhurmës.
–  Funksionim i thjeshtë sipas parimit „ktheu & kliko“.
–  Rregullues i integruar i parametrave atmosferik, me ekran të madh grafik.
–  Ngrohës elektrik i integruar për fluidin në qarkullim (2/4/6  kW).
–  Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë falë lidhjeve fleksibël.
–  Kondesator dhe avullues të mirëizoluar.
–  Sensorë të shumtë të qarkut të sistemit të ngrohjes (matje e vazhdueshme e presionit, monitorim i fazave në vazhdueshmëri të punës, mbrojtje nga ngrirja).
–  Kompresor “Scroll” me efiçencë të lartë.
–  Dy pompa të integruara me rregullim elektronik.
–  Temperatura maksimale e ujit 62º C.
–  Volumi i depozitës prej çeliku 175  l.
–  Funksion i mundshëm me përdorimin e aksesorëve të “ftohjes pasive”.
–  “Split Mounting Concept” pajisje e pompës së nxehtësisë me 2 pjesë për lehtësi transporti.
–  Pompë qarkulluese me integrim të mirë në pjesën e burimit të nxehtësisë dhe në pjesën e sistemit qarkullues.
–  Klasa A e energjisë (VWS/3).

 

 

 

OverviewDownloads
Overview
Përshkrimi Pesha në kg  Kapaciteti i ngrohjes në kW  ( dalje/hyrje ) Koeficienti i performancës COP Nr. serie
geoTHERM,  gjeotermale/ujë, me depozitë të integruar
VWS 62/3 206 5,9/1,4 4,3 0010013370
VWS 82/3 214 8,0/1,9 4,3 0010013371
VWS 102/3 217 10,4/2,4 4,4 0010013372