VACUCLEAN

Home » Portfolio Items » VACUCLEAN

Rehau Vacuclean

Sistem Qendror pastrimi me vakum.

VACUCLEAN në kombinim me RAUPIANO PLUS siguron:
-Pastrim përshtatshëm dhe koditet maksimal
-Fuqi qendrore
-Silencioze ne maksimum
-Vakum qendror me parimin Cyclonic filtër
-Garanton një mënyrë të fortë thithje dhe heqjen e mbeturinave higjienike
-Të priza të shumta per thithje qe ofrojë komoditet të siguruar që çdo cep të ndërtesës është e arritshme.