UPSD Series 200

Home » Portfolio Items » UPSD Series 200

UPS Series 200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPSD 40-60 F

 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 70 m3 / h
•Lartesia max: 11 m
•Temp. lengut .:  -10-110 ° C
•Presioni: max. 10 bar.
Aplikime
• Sistemet e ngrohjes
• Sistemet e brendshme te ngrohje-ftohjes dhe te ajrit të kondicionuar
Karakteristikat dhe përfitimet
• Konsumi i ulët të energjisë
•Energji etiketimi të klasës A
• Niveli i ulët të zhurmës
• Pompa eshte Monofaze ose Trefazore
• Rregullimi Automatik i performancës
• Vendosja e konsumit aktual të energjisë
•Instalimi i thjeshtë
• Mono shpejtësi ose 2- 3 shpejtësi