Unilift AP B

Home » Portfolio Items » Unilift AP B

 

Unilift

 

 

Unilift AP B

Të dhëna teknike
• Prurja 31 m3 / h
• Lartesia max. 17 m
• Temp. e lëngshme .: 0-55 ° C
• Instalimi ne thellësi max: 10 m.
Aplikime
• Kullimi i bodrumeve të përmbytura
• Pompim i ujërave të zeza në familje
• Zbrazjes se pishinave dhe gërmime arkeologjike
• Zbrazjes se puseve
• Zbrazjes së tankeve dhe rezervuarëve.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Instalimi i thjeshte