SQ , SQESQ

 

 

 

SQ

Jane pompa zhytese qe zakonishte perdoren per puse 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 9 m3 / h
•Lartësia: max: 237 m
•Temp Lengut : 0-40 ° C
•Instalimi thellësi: max. 150 m.
Aplikime
• Sistemet e furnizimit të ujit në familje (pus)
• Furnizim nëntokësor të ujësjellësit
• Ujitja në hortikulturë dhe ne bujqësi
• Aplikime per ferma
• Aplikime industriale.
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Integruar me mbrojtje ndaj punes ne te thate
• Mbrojtja nga mbingarkesa e kerkeses per furnizim
• Mbrojtje mbi temperature
• Mbrojtje nga tej dhe nentensioni
• Efikasitet të lartë