SPO

SPO (me-pa galexhant) SPO detaje

 

SPO

Jane pompa zhytese qe  perdoren per puse ose gropa 

Të dhëna teknike
•Prurja max: 6.5 m3/h
•Lartësia: max: 75 m
•Temp Lengut : 0-40 ° C
•Instalimi: Me ose Pa galexhant
Aplikime
• Sistemet e furnizimit të ujit në familje (pus)
• Furnizim uji per vila
• Ujitja në hortikulturë dhe ne bujqësi
• Aplikime per largimin e ujrave te bardha nga gropa
• Aplikime industriale te ndryshme
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Zgjedhje per dy modele
• Instalim i thjeshte
• Mbrojtje mbi temperature
• Mbrojtje nga tej dhe nentensioni
• Efikasitet të lartë