SP detaje SP

 

SP 

Jane pompa zhytese qe perdoren per puse dhe ujesjellesa te ndryshem

Të dhëna teknike
Prurja max: 280 m3 / h
Lartesia max: 700 m
Temp. e lëngut: 0-60 ° C
Presion max: 82 bar.
Aplikime
• Furnizim nëntokësor të ujësjellësit
• Ujitja në hortikulturë dhe bujqësi
• Aplikimet industriale
• Furnizim me uje ne objekte te ndryshme
• Miniera
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Efikasitet të lartë
• Pompa eshte e pajisur me vavul mos kthimi
• Mbrojtja e motorrit ne nxehtesi
• Të gjitha komponentët janë prej çeliku inox.
Options
• Kontroll Wireless nëpërmjet sensoreve GRUNDFOS