Sistemi i paneleve diellore auroTHERM eskluziv vakum tubolare

Home » Portfolio Items » Sistemi i paneleve diellore auroTHERM eskluziv vakum tubolare

auroTHERM eskluzivPanele diellore me tuba vakumi për ujë të ngrohtë sanitar dhe sistem ngrohjeje qendrore

 • Panele diellore me tuba vakumi me reflektim dhe përthithje të lartë. Dy module me nga 6 ose 12 tuba.
 • Për ngrohjen e pishinave.
 • Panel tubolar me material CPC dhe trup qeramike.
 • Mundësi zëvendësimi në mënyrë të pavarur të çdo tubi, pa zbrazur sistemin.
 • Tuba me parete xhami prej silikat bori, rezistent nga agjentët atmosferik.
 • Instalim në çati të sheshta.
 • Instalim në çati të pjerrëta, mundësi për të rregulluar pjerrësinë e çatisë.
 • Rendiment i lartë përthithjeje i veshur me nitrat alumini.
 • Instalim në fasadë.
 • Pompë për sistemin e paneleve diellore, për qarkullime të madha.
 • Peshë e vogël për një instalim të thjeshtë.
 • Mundësi kombinimi me depozita me rezistenca të serisë VIH  S.
 • Mundësi kombinimi me depozitë të paneleve diellore VPS.

 

 

 

 

 

OverviewDownloads
Overview
Sistemi  Përmasat, 
 mm
 (AxBxH)
Pesha     
kg           
Sipërfaqja,
m2
(bruto/neto)
 
Numri i
tubave
Koeficient
përdorimi k1  W/m2K
Koeficient
përdorimi k2  W/m2K
Nr. serie

Panele diellore me tuba vakumi për qarkullime të mëdha
auroTHERM            1652/111/702                 19            1,16/1,0                       6               0,885                0,001                0010002225   

ekskluziv VTK 570/2

auroTHERM                    1652/111/1392                 37         2,30/2,0                      12               0,885                0,001       0010002226
ekskluziv VTK 1140/2