Sisteme të paneleve diellore auroTHERM VFK 145 V

Home » Portfolio Items » Sisteme të paneleve diellore auroTHERM VFK 145 V

auroTHERM VFK 145 VPasqyra diellore auroTHERM VFK 145 V (montim vertikal)

– pasqyra diellore për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar dhe ngrohje qendrore si back-up

– sipërfaqja neto/bruto 2,51 m2 / 2,35 m2
– montim vertikal

– jep një rendiment përreth 525 kWh/m2, sipas kushteve të përcaktuara, montim në çati të pjerrëta, të sheshta, ose të integruara në çati

– Aksesorë rregullimi pjerrësie të instalimeve në fasada

– Aksesorë montimi për të gjitha llojet e çative (Tipi P / Tipi S / etj)

– mbrojtje anodike e trupit prej alumini

– Xham termik (trashësia 3,2 mm), me një përthithje të lartë dhe një reflektim të ulët të rrezatimit diellor (91%). serpentinë e veshur me shtresë alumini përthithëse dhe tubat prej bakri

– izolim termik me lesh xhami, me trashësi 40 mm

– peshë e vogël
– instalim i thjeshtë i kolektorëve “tako&vepro“

– certifikim nga Federata Europiane për industrinë e paneleve diellore ‘’ESTIF“ (sipas „Solar Keymark“)
– periudha e garancisë, 5 vjet

 

OverviewDownloads
Overview
Sistemi  Përmasat 
 mm
 (AxBxH)
Pesha
kg
Sipërfaqja
m2
(total/neto)
Shfrytëzimi,
në %
Emetimi
ε, në %
Koeficient
përdorimi k1  W/m2K
Koeficient
përdorimi k2  W/m2K
Nr. serie

Pasqyrë diellore

auroTHERM
VFK 145 V
2033/80/1233 38 2,51/2,35 95 5 3,7 0,012 0010004455