SEG

SEG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEG

Pompat SEG  janë pompa zhytese te projektuara posaçërisht për pompimin e ujërave të zeza nën presion me shkarkim nga WC.

 

Të dhëna teknike
• Prurja max: 18 m3/h
• Lartësia max: 47 m
• Temp.Lëngut : 0-40 ° C.
Aplikime
• Pompimi i ujërave të zeza me tualet
• Mbeturinave nëpër tubacionet e ∅ 40 dhe lart.
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Instalimi në këmbë apo auto-bashkim
• Operacion i vazhdueshëm me plotësisht pompë zhytur
• Shtresë per mbrojtjen motorike
• Sistemi i përmirësuar mulli (grirës)
• Sistemi totalishtë i vulosur
Options
• Gamë të gjerë të aksesorëve
• Monitorimi dhe kontrolli i një ose disa pompa
• Funksionet AUTOADAPT.