SE1

SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE1

Jane pompa zhytese per largimin e ujave te zeza dhe drenazhim

 

Të dhëna teknike
Prurja max: 1080 m3 /h
Lartesia max: 70 m
Diam. shkarkimit: DN 65 deri DN 300.
Aplikime
• Largim i ujërave te kullimit
• Largim të ujërave të zeza në familje dhe komunale
• Largimi ujërave të zeza industriale
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Shërbimi miqësor (smartdesign)
• Reliable dhe efikas në energji
(GRUNDFOS Blueflux®)
• Zgjidhje Inteligjente (AUTOADAPT)
Options
• Kontrolli dhe mbrojtja e sistemeve të Kontrollit Motor
• Built-in sensorë për monitorimin e pompës
• Ideal për stacionet e pompimit