Pompe Dozimi DDI

Home » Portfolio Items » Pompe Dozimi DDI

Dozimi DDI

 

Dozimi DDI

Të dhenat

Prurja max: 150 l/h

Presion max: 0 bar

Likuid temp. max: 50 °C.

Applications

• Trajtim i ujit industrial dhe te ndotur

• Alikacionet e renda

• Industrit e letres

• Termocentralet

Karakteristikat dhe Përfitimet

• Dizenjuar për operacione të veshtira

• Në dispozicion me miratimin ATEX

• Frekuenca e kontrolluar ne motor.

• Diafragmë Full PTFE.