Multilift MLD

Home » Portfolio Items » Multilift MLD

MLD

 

Multilift MD

Të dhëna teknike
•Prurja max: 16.5 l/s (59 m3 /h),
•Lartesia max: 20 m
•Temp Likuid: 0-40 ° C
•Shkarkimi diam: DN 150
Aplikime
• Një/disa familje
• Shtepi pushimi
• Restorante
• Hotele
• Sistemet e gropave septike
• Sistemet filtrim.
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Mbrojtje termike
• Sistem grires
• Pompe e dyfishte (double)
• Pompim i grimcave deri në 50 mm
• Tank volum 270 litra
• Helikat VORTEX
• Kosto të ulët operative
• Lidhja fleksibile me tub
• Panel kontroli LC
• Sensor alarmi Min Max
• Sensor alarmi pas nivelit Max
• Përzgjedhja e rivendosjes automatik-alarm
• Përzgjedhja midis niveleve të ndryshme të fillimit
• Startimi max eshte 60 here ne nje ore
• Selektim sipas nivele qe imponon per alarm
• Tregues i alarmit