Mixer AMG

Home » Portfolio Items » Mixer AMG

AMG

 

Mixer AFG

Të dhëna teknike
• Temp Likuid .: 5-40 ° C
• Vlera e pH: 4-10
• Force Axiale: 4330 N
• Max. viskozitet: 500 MPas
• Max. Dendësia: 1060 kg/m3
• Thellësia Max: 20 m
• Diametëri: 910 mm
• Shpejtësia e motorrit 356 rpm.
• Mbrojtje nga shkendijat
• Fuqia: P= 0.9- 18.5 kW
• Prurja e largimit 1196 l/s
Aplikime
• Sistemet e trajtimit të ujërave të zeza komunale
• Proceset Industriale
• Sistemet e trajtimit të llumit
• Bujqësia
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Gamë të gjerë të aksesorëve fleksibël të instalimit
• Lehtë për të ruajtur dhe shërbim pa përdorimin e mjeteve të posaçme
• Sensor elektronike per rrjedhje në paketë (kuti)
• Vula dhe boshti jane te mbrojtur nga keto materiale gërryes
• Perdorim i lehte dhe silencioze