Mixer ADM 07.18.1410

Home » Portfolio Items » Mixer ADM 07.18.1410

AMDMixer AMD

 

Mixer AMD 07.18.1410

Të dhëna teknike
• Temp Likuid .: 5-40 ° C
• Vlera e pH: 4-10
• Force Axiale: 160 N
• Max. viskozitet: 500 MPas
• Max. Dendësia: 1060 kg/m3
• Thellësia Max: 20 m
• Diametëri: 180 mm
• Shpejtësia e motorrit 1410 rpm.
• Mbrojtje nga shkendijat
• Fuqia: P= 0.75 kW
• Prurja e largimit 64 l/s
Aplikime
• Sistemet e trajtimit të ujërave të zeza te vogla
• Proceset e vogla Industriale
• Sistemet e trajtimit të llumit
• Gropa septike
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Gamë të gjerë të aksesorëve fleksibël të instalimit
• Lehtë për të ruajtur dhe shërbim pa përdorimin e mjeteve të posaçme
• Sensor elektronike per defekt në paketë
• Vula dhe boshti jane te mbrojtur nga keto materiale gërryes
• Helike vet-pastruese