MAGNA 1 D (INVERTER)

Home » Portfolio Items » MAGNA 1 D (INVERTER)

Magna1-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAGNA 1 D

Të dhëna teknike

•Pompa (D) eshte dyshe
• Prurja max: 110 m3 / h
• Lartesia: max. 18 m
• Temp Liquid .: -10 në 110 ° C
• Presioni: max. 16 bar.

Aplikime
• Sistemet e ngrohjes
• Ajër të kondicionuar dhe sistemet ngrohje-ftohje
• Geothermal dhe sistemet diellore.

Karakteristikat dhe përfitimet
• Kontrolli proporcional-presion
• Kontrolli i vazhdueshëm i  presionit

• Kurbë- konstante