LC, LCD

Home » Portfolio Items » LC, LCD

LC  ,  LCD

 

 

 

 

 

 

LC , LCD

Paneli kontrollorit te pompes me sinjal pneumatik.

 

Të dhëna teknike
• Tensionit të furnizimit: 1 x 230  3 x 230
Aplikime
• Stacionet e pompimit
• Zbrazjes së tankeve.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Kontrolli i njërit (LC), ose dy pompa (LCD)
• Operacioni Automatik i alternuar (LCD)
• Mbrojtja nga grushti hidraulik
• Rivendoset Automatik ne  alarm (nëse kërkohet)
• Restart Automatik (nëse kërkohet)
• Tregues i nivelit të lengut
• Alarm të nivelit të lartë
• Mbrojtja kundër mbi nxehjes motorike nëpërmjet kontributit nga PTC
• Modem SMS per te dhene informacion ne celular me SMS
• Llambë Sinjal
• Sinjal Akustik