Kaldus

Home » Portfolio Items » Kaldus

b780

Bërë nga alumini extruded dhe die-cast, Kaldus është një version i ri, me i gjate i modelit Kaldo, i projektuar posaçërisht për të garantuar një ngrohje të shkëlqyer termike, madje edhe në hapësirat e ngushta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DownloadsOverview
Overview
d780