Hydro Solo-E (INVERTER)

Home » Portfolio Items » Hydro Solo-E (INVERTER)

 

Hydro Solo E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të dhëna teknike
• Shkalla e rrjedhjes: max. 55 m3 / h
• Udhëheqës: max. 100 m
• Temp lëngshme .: 0-70 ° C
• Operat. Presioni: max. 10 bar.
Aplikime
• Shtëpi Private
• Fermat
• Ujitja.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Pompa eshte Inverter
• Lehtesishte për tu kontrolluar
• Konsumi i ulët të energjisë
• Presioni Perfect konstante.