Hydro Multi S/G 2CMV

Home » Portfolio Items » Hydro Multi S/G 2CMV

hydro multi s 2cmv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të dhëna teknike
• Shkalla e rrjedhjes: max. 69 m3 / h
• Udhëheqës: max. 103 m
• Temp lëngshme .: 5-60 ° C
• Operat. Presioni: max. 16 bar.
Aplikime
• Blloqet e apartamenteve
• Hotele
• Shkollat.
Karakteristikat dhe përfitimet
• 2-3 pompa në kaskadën
• Dizajn i thjeshtë dhe i fuqishm
• Sherbim i thjeshte dhe i fuqishem