Hydro Multi-E 2CRE (INVERTER)

Home » Portfolio Items » Hydro Multi-E 2CRE (INVERTER)

Hydro Multi-E 2CRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydro Multi-E 2CRE

Jane pompa me presion te larte per ndertesa

Të dhëna teknike
• Prurja max: 140 m3 / h
• Lartesia max: 155 m
• Temp. lëngut: 0-60 ° C
• Presioni: max. 16/10 bar.
Aplikime
• Blloqet e apartamenteve
• Hotele
• Spitalet
• Shkollat
• Ndërtesat per  Zyra.
Karakteristikat dhe përfitimet
• 2-4 pompa në kaskadën
• Pompat jane Inverter
• Lehtesisht për tu kontrolluar
• Konsumi i ulët të energjisë
• Presioni Perfekt dhe konstante.