Grundfos GT-U

Home » Portfolio Items » Grundfos GT-U

Grundfos GT-U

Ene Zgjerimi (Tank)

Të Dhenat
•Tank : 8-5000 l
•Likuid temp: max. 90 °C
•Presioni max. 16 bar.
Aplikacione
• Sistemet e pompimit ne shtepi
• Booster
• Agrikulture
• Hortikulture
• Industrial sistem.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Presion optimal i ujit
• Ideal per ujin e pishem