geoTHERM VWL S

Home » Portfolio Items » geoTHERM VWL S

geoTHERM VWL S

Pompa nxehtësie ajër/ujë, me njësi të jashtme

– Burimi i nxehtësisë nga ajri.
– Kapaciteti 6; 8; 10; 14 e 17 kW, (llogaritja e temperaturës A2W35 ΔT5 – temperatura e ajrit të jashtëm 2°C, temperatura e ajrit 35°C, diferenca midis dërgimit dhe kthimit të ujit 5K.
– Teknologji me performancë të lartë energjie të koeficientit „COP“.
– Temperatura maksimale e ujit 62º C.
– Ngrohës elektrik i integruar për fluidin në qarkullim (2/4/6 kW), me pajisje të jashtme (4 dhe 6 kW).
– Njësi e jashtme rezistente dhe e lehtë me ventilim të rregullueshëm.
– Mundësi kombinimi me depozitën e ujit të ngrohtë sanitar ( e integruar me valvul 3-kalimshe).
– Kompresor “Scroll” me efiçencë të lartë.
– Parapërgatitje për mundësi kombinimi me sistemin e paneleve diellore.
– Rregullues i integruar i parametrave atmosferik, me ekran.
– Pompë qarkulluese me integrim në pjesën e burimit të nxehtësisë dhe në pjesën e sistemit qarkullues (Klasa A e energjisë).
– Ngrohës elektrik i integruar 6 kW në njësinë e brendshme, si opsion shtesë për ngrohjen e fluidit të ftohtë të qarkut.
– Ngrohës elektrik i integruar 6 kW në njësinë e jashtme, me funksion kundër ngrirjes.

 

OverviewDownloads
Overview
Përshkrimi Pesha
në kg
Kapaciteti në dalje, në ngrohje kW (A2W35ΔT5K n. EN 14511) Nr. i pajisjeve të jashtme Nr. serie
geoTHERM VWL S,  ajër/ujë
VWL 61/3 S 141/185 5,7 1 0010012587
VWL 81/3 S 148/185 7,4 1 0010012588
VWL 101/3 S 152/185 9,6 1 0010012589
VWL 141/3 S 172/185 13,9 2 0010012590
VWL 171/3 S 179/185 16,2 2 0010012591