geoTHERM plus VWW

Home » Portfolio Items » geoTHERM plus VWW

geoTHERM Exclusive1

Pompa nxehtësie ujë/ujë, me depozitë të integruar për ujin e ngrohtë sanitar
– Ngrohje me burim gjeotermal.
– Trup pune R  407  C.
– Teknologji me performancë të lartë energjie të koeficientit „COP“.
– Niveli i ulët i zhurmës.
– Funksionim i thjeshtë sipas parimit „ktheu & kliko“.
– Rregullues i integruar i parametrave atmosferik, me ekran të madh grafik.
– Ngrohës elektrik i integruar për fluidin në qarkullim (2/4/6 kW).
– Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë, falë lidhjeve fleksibël
– Kondesator dhe avullues të mirëizoluar
– Sensorë të shumtë të qarkut të sistemit të ngrohjes (matje e vazhdueshme e presionit, monitorim i fazave në vazhdueshmëri të punës, mbrojtje nga ngrirja).
– Kompresor “Scroll“ me efiçencë të lartë.
– Dy pompa të integruara me rregullim elektronik.
– Temperatura maksimale e ujit 62 ºC.
– Volumi i depozitës prej çeliku 175 l.
– Pompë qarkulluese me integrim në pjesën e burimit të nxehtësisë dhe në pjesën e sistemit qarkullues.
–  Klasa A e energjisë (VWW/3).

 

 

 
 

 

OverviewDownloads
Overview
Përshkrimi Pesha në kg Kapaciteti i ngrohjes
në kW  (dalje/hyrje )1
Koeficienti i performancës COP Nr. serie
geoTHERM plus VWW ujë/ujë, me depozitë të integruar
VWW 62/3 206 8,2/1,6 5,2 0010013373
VWW 82/3 214 11,6/2,1 5,5 0010013374
VWW 102/3 217 13,9/2,6 5,3 0010013375