geoTHERM plus VWL S

Home » Portfolio Items » geoTHERM plus VWL S

geoTHERM plus VWL S

Pompa nxehtësie ajër/ujë, me pajisje të jashtme dhe me depozitë të integruar për ujin e ngrohtë sanitar

– Burimi i nxehtësisë nga ajri.
– Kapaciteti 6; 8; 10 kW (llogaritja e temperaturës A2W35ΔT5 -temperatura e ajrit të jashtëm 2°C, temperatura e ajrit 35°C, diferenca midis dërgimit dhe kthimit të ujit 5K.
– E integruar me depozitë inoksi me volum 175 litra.
– Teknologji me performancë të lartë energjie të koeficientit „COP“.
– Temperatura maksimale e ujit 62 °C.
– Pompë nxehtësie me një njësi të jashtme.
– Njësi e jashtme rezistente dhe e lehtë me ventilim të rregullueshëm.
– Mundësi kombinimi me depozitën e ujit të ngrohtë sanitar ( e integruar me valvul 3-kalimshe).
– Kompresor “Scroll“ me efiçencë të lartë.
– Rregullues i integruar i parametrave atmosferik, me ekran
– Pompë qarkulluese me integrim në pjesën e burimit të nxehtësisë dhe në pjesën e sistemit qarkullues, (Klasa A e energjisë).
– Ngrohës elektrik i integruar 6 kW në njësinë e brendshme, si opsion shtesë për ngrohjen e fluidit të ftohtë të qarkut.
– Ngrohës elektrik i integruar 6 kW në njësinë e jashtme, me funksion kundër ngrirjes.

OverviewDownloads
Overview
Përshkrimi

 

Pesha
në kg
Kapaciteti në dalje, në ngrohje kW (A2W35ΔT5K n. EN 14511) Nr. i pajisjeve të jashtme Nr. serie
geoTHERM plus VWL S ajër/ujë, me depozitë të integruar
VWL 62/3 S 206/185 5,7 1 0010012592
VWL 82/3 S 214/185 7,4 1 0010012593
VWL 102/3 S 217/185 9,6 1 0010012594