Fire DNF

Home » Portfolio Items » Fire DNF

Fire DNF

 

 

 

 

 

 

 

 

Pompe Anti-Zjarri

Jane pompa me motorr nafte dhe elektike qe perdoren ne sistemin e hidranteve

Të dhëna teknike
Me motor elektrik
Shkalla e rrjedhjes: 250-4500 gpm
Lartesia: max. 12.5 bar
Me motor nafte
Shkalla e rrjedhjes: 250-4000 gpm
Lartesia: max. 15 bar
Temp. Lengut .: 5-40 ° C.
Aplikime
• Vendos pompë zjarri për sistemet zjarrfikëse.
Karakteristikat dhe përfitimet
• Me motor elektrik dhe motor nafte
• FM-aprovuar dhe UL listuara
• Instalimi i thjeshtë dhe i lehtë per mirëmbajtje
• Dizenjuar për funksionalitetin superior dhe besueshmërinë performancës.