eloBLOCK

Home » Portfolio Items » eloBLOCK

eloBLOCKKaldajë elektrike murale për ngrohjen

– Ngrohje qendrore.

– Funksionimi është plotësisht i automatizuar.

– Ekran tregues me dy nivele përdorimi dhe shërbimi.

– Funksionimi është i mundur në varësi të temperaturës së jashtme.

– Funksionimi është i mundur edhe kur tensioni arrin 175 V

– Depozitë e vogël me të gjitha karakteristikat funksionale dhe të sigurisë.

– Kontrolli elektronik i kaldajave me ndihmën e gradientit të rrymës.

– Mundësitë e instalimit në sipërfaqe të vogla.

– Nivel minimal i zhurmave.

– Mundësi lidhjeje me termostatin dixhital on/off VRT 35/VRT 250/VRT 250f.

– Pompë automatike qarkulluese me dy faza.

– Ajërnxjerrës automatik.

– Sensor presioni.

– Enë zgjerimi 7 litra.

– Kombinim me depozitën e ngrohjes indirekte të ujit të ngrohtë sanitar    (kontroll i depozitës me ekran LCD dhe përdorim të aksesorë origjinal).

– Ndryshime në modelin e kaskadës të 24kW dhe 28 kW.

– Aksesorë shtesë: sensor të jashtëm, sensori i depozitës, valvul 3-kalimshe.

OverviewDownloads
Overview
Model Kapaciteti     (kW) Lidhjet elektrike

(V/Hz)

Pesha

(kg)

Gjatësi/gjerësi/thellësi (mm) Nr. serie    
eloBLOCK, kaldajë elektrike murale për ngrohjen
eloBLOCK/2 VE 6* 6 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008967
eloBLOCK/2 VE 9* 9 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008968
eloBLOCK/2 VE 12 12 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008969
eloBLOCK/2 VE 14 14 3×400/230V, 50 Hz 34 745/410/240 0010008970
eloBLOCK/2 VE 18 18 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008971
eloBLOCK/2 VE 21 21 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008972
eloBLOCK/2 VE 24 24 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008973
eloBLOCK/2 VE 28 28 3×400/230V, 50Hz 34 745/410/240 0010008974

* Këto pajisje lidhen me një fazë të vetme, ndërsa modelet e tjera kërkojnë lidhje trefazore

Lista e aksesorëve të pajisjes eloBLOCK/2

Përshkrim Nr. serie
Sensor të jashtëm 0020040797
   Komplet lidhjesh hidraulike (eloBLOCK/2 +

depozitë uji) sensor depozite

0020015570
Termostat sigurie për ngrohjen në dysheme 9642
Moduli VR 31 (në kombinim automatikisht

eloBLOCK me calorMATIC 630/3)

306786
Downloads