CMB

Pump CMB

 

Pump CMB

Te dhenat 
• Prurja max: 6.5 m3/h
• Lartesia max: 55 m
• Liquid temp.: 0-60 °C
Aplikacione
• Per nje shtepi
• Per dy shtepi
• Shtepi pushimi
• Blloqe pallatesh
• Shkolla
• Hotele te vegjel
Karakteristikat dhe përfitimet
• Presion konstant
• konstrukt kompakt
• Robust Celik Inoksi
• Montim i thjeshte
• Mbrojtje nga thatesira
• Nivel i ulet i zhurmes, 55 dB