atmoVIT VK INT

Home » Portfolio Items » atmoVIT VK INT

atmVITNgrohje qendrore me kaldajë teke me gaz

Artikuj prej materiali gize të cilët sigurojnë jetëgjatësi.

Ndezje elektrike e kaldajës.

Mundësi kombinimesh me depozita nga Vaillant,me kapacitet nga 120 l deri në 500 l.

Panel kontrolli dhe programim të njësisë murale.

Sistem prizash Pro E, për lidhjet elektrike të menjëhershme.

Funksionim dhe shërbim optimal, falë informacionit elektro-analitik të sistemit “DIA”.

Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë, falë punës së ngadaltë të të gjithë komponentëve përbërës

 

 

 

 

OverviewDownloads
Overview
Model Fuqia termike në dalje, kW

(80/60ºC)

Fuqia termike në hyrje

kW

(80/60ºC)

Normat e shfrytëzimit

%

Gjatësi/ Gjerësi/thellësi

mm

Pesha në

 kg

Nr. serie    
atmoVIT VK INT, kaldajë me një fazë për sistem ngrohje qendrore,  me lidhje në oxhak
atmoVIT VK

INT 164/1-5

16,9 18,7 91,5 850/520/600 82 309226    
atmoVIT VK

INT 254/1-5

 25,0 27,5 91,5 850/520/600 102 309227    
atmoVIT VK

INT 324/1-5

31,5 34,8 91,5 850/585/600 122 309228    
atmoVIT VK

INT 414/1-5

41,0 45,0 91,5 850/585/625 142 309229    
atmoVIT VK

INT 484/1-5

 48,9 53,8 91,5 850/720/625 162 309230    
atmoVIT VK

INT 564/1-5

 56,0 61,5 91,5 850/820/625 182 309231    
  Modifikime të H

në PB

–  për atmoVIT VK INT me nr. serie 202906 (7 hundëza-D 1,55), 1 copë

–  modifikime të punës së kaldajës atmoCRAFT ku gazi i lëngshëm llogaritet më vete. Për çmimin është e nevojshme të kontaktoni Vaillant Ltd.

Downloads