Advantix Grate

Home » Portfolio Items » Advantix Grate

Advantix Grate Visign AE12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advantix Grate

Visign EA12

Të dhëna teknike
• Gjatësia L: 185 mm
• Latësia H: 20 mm
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Instalim i thjeshtë
• Materiali Celik i pandryshkëm
• Përshtatet shumë lehtë
• Pastohet me lehtësi