Advantix Grate

Home » Portfolio Items » Advantix Grate

Advantix Grate Visign RS2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advantix Grate

Visign RS2

Të dhëna teknike
• Dimensionet: 150×150 mm
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Instalim i thjeshtë
• Materiali Celik i pandryshkëm
• Përshtatet shumë lehtë
• Pastohet me lehtësi