Advantix Grate

Home » Portfolio Items » Advantix Grate

 

Advantix Grate AE12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advantix Grate

Visign RS12

Të dhëna teknike
• Diametri D: 160 mm
Karakteristikat dhe Përfitimet
• Instalim i thjeshtë
• Materiali Celik i pandryshkëm
• Përshtatet shumë lehtë
• Pastohet me lehtësi